M A H R A D (16-09-08)
کاربر شهرسختافزار
من از یه چیز دیگه هم خوشم اومد
اینکه موقع حرف های این یارو ذوب آهنیه و بعدش مصطفوی فقط لبخند میزد
یه لبخند معنی دار
معنیشم اینه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدپرسپوليس از مديرعامل باشگاه ذوبآهن شكايت ميكند
مهراد کریم گناه داره
اینقدر بهش گیر نده بذار شکوفا بشه استعداد هاش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایشالا که موفق باشن و ببریم
با اختلاف گل زیاد
M A H R A D (16-09-08)
Administrator
و باز هم چرندیات مایلی کهن: ( این دفعه دیگه زده به سیم آخر و کارش به فضولی در زندگی شخصی افراد هم کشیده )
محمد مايليكهن پس از دادگاه تجديدنظر:
محكوم بودم بايد امروز بازداشتم مي کردند
اگر از طريق ورزش خواهان رابطه با آمريكا هستند بگويند تا همه بدانند!
محمد مايليكهن با انتقاد شديد از آنچه كه آن را جنگ قدرت، ثروت و شهرت خواند، نسبت به نتايج حاصله در دومين جلسهي دادگاه تجديدنظر خود اعتراض كرد.
سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال و پرسپوليس كه در پي شكايت علي دايي صبح روز سهشنبه در دادگاه تجديدنظر حضور يافته بود، در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نسبت به آنچه كه آن را جنگ قدرت، ثروت و شهرت شاكي پروندهي خود خواند اعتراض كرد و گفت: من نميدانم در اين مملكت چه اتفاقي افتاده است.
زماني ديپلماسي پينگپنگ بين چين و آمريكا اتفاق افتاد. نميدانم حالا در مملكت ما نيز دارد ديپلماسي ورزشي اتفاق ميافتد يا نه؟! متاسفانه ميبينيم فردي كه ملتمسانه و عاشقانه به دنبال گرفتن امتياز شهروندي (سيتيزن شيپ) از آمريكاست، به خاطر او مسابقهي رسمي تيم ملي كشور لغو ميشود كه ايشان بتوانند آخرين جلسهي مصاحبهي گرفتن امتياز شهروندي را در آمريكا انجام دهند و مفتخر به دريافت سيتيزن شيپ شوند. اين آقايي كه اينگونه ملتمسانه به دنبال اين قضيه است، ميآيد سرمربي تيم ملي كشور ميشود.
وي افزود: تا آنجايي كه ما ميدانيم و 30 سال است كه انقلاب شده است يكسري از شعارهاي انقلاب ما برعليه آمريكا بوده است و اين موارد نيز جزئي از معيارهاي نظام بوده است. حالا نميدانم چه شده كه كسي كه عاشق گرفتن امتياز شهروندي از آمريكاست، وي را سرمربي تيم ملي كشور ميكنند و صداي كسي هم درنميآيد و هيچ مسوول ورزشي و غير ورزشي وجود ندارد كه به اين مورد اعتراض كند.
مايلي كهن ادامه داد: از آن طرف چه اتفاقي افتاده است كه دوباره يك فردي را كه نه داراي شناسنامه، گذرنامه و كارت پايان خدمت بوده و نه مربي بوده است از آن طرف دنيا و بعد از 30 سال وارد مملكت ميكنند و بيشترين مبلغ قرارداد را نيز به او پرداخت ميكنند و يكي از بزرگترين باشگاههاي ايران را در اختيارش قرار داده و بالاترين درجه را به او ميدهند.
وي گفت: بعد از مدتي اين آقا منتسب به اخلاق ميشود و در حالي كه همسر و دو دخترش را در آمريكا ترك كرده است. بعدها نيز بارها برخلاف قانون ايشان بدون اينكه مهر خروجي روي پاسپورتش بخورد از كشور خارج ميشود، آن هم با وساطت. ايشان يك گذرنامهاي داشته كه در هلند صادر شده است و براي خروج بعدي از كشور نياز به پايان خدمت داشته است ولي با وساطت، وي از كشور خارج ميشده و وارد ميشده كه بعد از سه ماه از طرقي كارت پايان خدمت ميگيرد و درست يك روز قبل از مسابقات، يكي از بهترين تيمهاي اين مملكت را به وي ميدهند و هيچ كس هم صدايش درنميآيد.
وي افزود: متاسفانه شبكهي دو در برنامهي ورزش از نگاه دو براي اين آقا نظرسنجي مثبت ميگذارد و بعد از آن شبكهي سه در برنامهي 90 يك نظرسنجي مثبت ديگر به دفعات ترتيب ميدهد و در عرض مدت كوتاهي وي را به يك قهرمان ملي تبديل ميكنند. واقعا نميدانم چه در اين مملكت چه ميگذرد. اگر از طريق ديپلماسي ورزشي خواهان رابطه با آمريكا هستند بهتر است بگويند تا همه بدانند.
مايليكهن تاكيد كرد: واقعا نميدانم چه اتفاقي در اين مملكت افتاده است. آيا ديپلماسي ورزشي در كشور در حال انجام است؟ يكي از آقايان ديگر چون اقامت كانادا را دارد، سه سال تا سه سال و نيم پس از المپيك به كانادا ميرود و در آستانهي المپيك به عنوان مدير فني يا سرمربي به المپيك ميرود. ظاهرا اتفاقاتي در اين مملكت افتاده است. اگر اتفاقي افتاده بگوييد تا همه در جريان باشند.
وي مدعي شد: فردي كه قبلا رييس فدراسيون بوده و خودش از آدمهايي است كه بدعت دخالت غير اصولي در روند داوري فوتبال را گذاشته است و ميآمده از طريق چند داور نتايج يك مسابقهي خاص را تغيير ميداده است و حتي با صراحت نيز پيش از مسابقه تيم برنده را به داوران ميگفته است الان همان آقا داد و فرياد ميكند و يك صحنهي داوري را در تمام شبكههاي تلويزيوني به جنجالي بزرگ تبديل كرده است. ايشان داوراني داشته كه به آنها دستور ميداده كه حتما اين بازي بايد اينگونه به پايان برسد. حالا چگونه است كه اين آقا براي يك پنالتي كه مشخص است عمدي هم نبوده جار و جنجال به راه انداخته است، در صورتي كه وقتي اين آقا از فدراسيون فوتبال ميرود داوراني هم كه با او كار ميكردهاند داوري را ميبوسند و از مجموعهي فوتبال بيرون ميروند.
مايلي كهن در ادامه ادعاهاي خود افزود: الف- ژ، ش- ر، م-ن، سه داوري هستند كه با آقاي رييس فدراسيون كار ميكردند اما، وقتي او از فدراسيون رفت آنها نيز داوري را بوسيدند و كنار رفتند. چرا كه آن قدر افتضاح كاري شده بود كه نميتوانستند به داوري ادامه دهند، حالا چه اتفاقي افتاده است كه همين آقا، حالا مديرعامل يكي از محبوبترين باشگاههاي ايران ميشود.
وي در ادامه با اشاره به دادگاه تجديدنظر خود به ايسنا گفت: در جلسهي 30مرداد 87 دادگاه، آقاي قاضي با عصبانيت تاكيد ميكند كه علي دايي حتما بايد در جلسهي بعدي دادگاه حضور داشته باشد. ما امروز رفتيم تا ببينيم اما، عنوان شد كه نه. ما نگفتهايم و ايشان ديروز آمدهاند! اين يعني چه. اين يعني اينكه ايشان به راحتي به دليل قدرتي كه دارد هر كاري ميكند. ببينيد چقدر قدرت وجود دارد كه احترامي هم به دستور قاضي گذاشته نميشود.
مايليكهن افزود: در دادگاه امروز وكيل شاكي تنها حضور داشت و به نظر من اگر وكيل هم نبود تاثيري نداشت، چون كه آقاي قاضي خودشان بيشتر از وكيل داشتند از اين قضيه دفاع ميكردند. مستنداتي وجود داشته است. آقاي قاضي خودشان بعضا اشاره ميكنند كه شما دفعهي اول تبرئه شديد. من با چه حكمي تبرئه شدم؟ آن زمان من به خبرنگاراني كه ميگفتند من برنده شدم گفتم كه دنبال برد و باخت نبودهام. شايد ديگران دنبال برد و باخت بودهاند اما، من در اين قضيه به دنبال برد و باخت فوتبال بودهام. به نظر من در فوتبال اوج مردانگي، جوانمردي و معرفت وجود دارد اما، ما نميبينيم.
وي ادامه داد: وقتي در دادگاه ميگويم اين استناد به فلان بحثي است كه خود شاكي ميگويد من رييس فدراسيون را برداشتهام، به من ميگويند كه شما نميتوانيد به روزنامه استناد كنيد اما، خودشان به روزنامه استناد ميكنند و ميگويند بعد از جلسهي اولي كه تبرئه شديد در روزنامهها شاكي را قلدر خطاب كردهايد. چطور اينجا به روزنامه استناد ميكنند اما، در ادعاي من نميتوان به روزنامه استناد كرد.
مايليكهن همچنين درمورد صدور قرار التزام 10 ميليون توماني نيز گفت: در جلسهي امروز وكيل مدافع شاكي آقاي قاضي بود! بلافاصله بعد از جلسه نيز اعلام كردند كه من محكوم هستم. چيزي كه ما ديدهايم اين است كه پس از حضور شاكي و متهم و ارايهي اظهارات در يك فرصت مناسب و فرجهي زماني، راي اعلام و صادر ميشود اما، در اين جلسه رسما اعلام كردند كه مايلي كهن محكوم است و بعد اعلام كردند اگر وثيقهاي داري بگذار اما من گفتم به هر رايي كه دادگاه بدهد تمكين ميكنم. اگر قرار است بازداشت هم شوم به دادگاه تمكين ميكنم. گفتند كه از شما قبول ميكنيم كه خود شما ضامن خودتان باشيد و من نپذيرفتم. چرا كه در خلوتي خودم، خودم را بهتر از هر كسي ميشناسم و براين اساس ضامن خودم نميشوم.
وي افزود: در دادگاه گفتم كه اگر قانون هر تصميمي بگيرد به آن احترام ميگذارم كه آقاي قاضي گفت جلسهي بعد نيز بايد بياييد كه من نپذيرفتم و خطاب به قاضي گفتم كه شاكي كه قرار بود بنا به دستور شما در اين جلسه حضور داشته باشد، حضور پيدا نكرده است و عنوان ميكنيد كه او ديروز آمده است، اگر قرار بوده آشتي به وجود بيايد بايد اين موضوع دو طرفه باشد و در همان جلسهي 30 مرداد ميتوانست راي صادر ميشد. واقعا آدم متاسف ميشود كه قدرت در كنار شهرت كه پول هم ميآورد، به كجاها ختم شده است كه حتي از فرمان قاضي هم تمكين نميشود و جالب است كه آقاي قاضي نيز مطلبي را كه 26 روز قبل گفته بود، امروز بر عكس آن عنوان ميكرد كه الزامي براي حضور شاكي در اين جلسه نبوده است.
مايلي كهن تاكيد كرد: اگر من محكوم هستم طبعا بايد امروز من را بازداشت ميكردند.
وي در پايان گفت: استنباط بنده اين است که به دنبال اين بودند كه من مطالبي را كه در برنامهي تلويزيوني اعلام كرده بودم تكذيب كنم اما با عدم تكذيب من پرونده به نوعي مختومه شود كه شاكي در واقع برنده باشد و پس از اين كه پيروزي شاكي اعلام شد، وي به گونهاي وانمود كند كه از حقش گذشته است.
منبع : ایسنا
قسمت دوم و سوم که Bold کردم در مورد قطبی اظهار فضل فرمودند!!
واقعا چی میشه گفت ؟
سپاس
Arian.Z (16-09-08), Âli rângêr (18-09-08)
کاربر شهرسختافزار
بابا به حرفای این یارو اهمیت ندین
باز بیکار شده داره جلب توجه میکنه
Arian.Z (16-09-08), D J V A H I D (17-09-08), M A H R A D (16-09-08)
کاربر شهرسختافزار
قسمتي از حرفهاش جالبه و قسمتيش هم احمقانه !!!! اينكه در پشت پرده فوتبال ما اتفاقاتي ميافته و باندبازي و پارتي بازي و بقول بعضيها لابي !!!! وجود داره كه شكي درش نيست ..... ولي نمي دونم چه گيري داده به افشين قطبي !!!! بابا اصلا" اين قطبي يه آدم بي اصل و نسب !!!! اصلا" از زير بوته بعمل اومده .... ديگه از اين بدتر كه نميشه ...... ولي با همه اين تفاسير خيلي با شخصيته و خيلي هم معلومات داره و تونسته تحولي رو تو فوتبال ما چه از نظر فني و چه از جنبه هاي ديگه بوجود بياره و تو اين هم شكي نيست ..... حالا تو زندگي خصوصي ايشون چي بوده و هست اصلا" به كسي ربطي نداره كه بخواد اظهار نظر هم بكنه !!!! ...... واقعا" آدم بيخوديه اين مايلي كهن ..... حقيقت گويي خوبه ولي خزعبل گويي زياد هم خوب نيست ......!!!!!!
Arian.Z (16-09-08), Armin-N (16-09-08), M A H R A D (16-09-08)
|
|
معمولا وقتی بچه ها (مسئول باشگاه ذوب آهن)زورشون به بزرگتر ها(جناب آقای مصطفوی) نمی رسه فوش
می دن ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (16-09-08), M A H R A D (16-09-08)
Administrator
پرسپولیس در مشهد تیم پیام خراسان را شکست داد
ديدار تيمهاي پيام خراسان و پرسپوليس تهران از هفته هفتم در ورزشگاه ثامن برگزار شد.
نماينده تهران موفق شد 2 بر يك در خانه حريف به پيروزي برسد و به كسب 3 امتياز دست يابد. عليرضا نيكبخت واحدي در دقيقه 12 روي پاس كريم باقري گل اول را براي پرسپوليس رقم زد؛ اما در ادامه و در دقيقه 45، اشويتين مهاجم خارجي پيام گل تساوي را به ثمر رساند تا هر دو تيم يك بر يك وارد رختكن شوند.
با شروع نيمه دوم، پيام خراسان هجوميتر بازي را آغاز كرد؛ اما پرسپوليس با تكيه بر تجربه كاپيتانش موفق شد گل دوم را وارد دروازه حريف كرده و 3 امتياز را از آن خود كند. كريم باقري در دقيقه 54 با يك ضربه فني دروازه پيام را گشود و 3 امتياز با ارزش را براي سرخپوشان به ارمغان آورد.
با توجه به بازي فشرده دو تيم در نيمه دوم يدالله جهانبازي بارها از كارت زرد خود استفاده كرد. مهدي واعظي و نيكبخت واحدي از پرسپوليس و مرتضي برگي زر و محسن زاهدي از تيم پيام خراسان با كارت زرد جريمه شدند.
بازيكنان تيم پيام خراسان:
سيروس سنگچولي، محسن ارزاني، مهدي هاشمينسب، محمد فهيمي، عليرضا جليلي، ابراهيم شكوري (عليرضا بيگزوايه)، سجاد اميري (رضا حقيقي)، محسن زاهدي (محسن رجبزاده)، اشويتين، محسن برگيزر و ماكسيمو
بازيكنان تيم پرسپوليس:
سيدمهدي واعظي، سپهر حيدري، فرانك آتسو، عليرضا محمد (نبيا.. باقريها)، مجتبي شيري، كريم باقري، پژمان نوري، ايوان پتروويچ، محمد منصوري (مازيار زارع)، نيكبخت واحدي و هادي نوروزي (حميدرضا عليعسگر)
منبع : فارس
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Arian.Z (17-09-08), Armin-N (17-09-08), Âli rângêr (17-09-08), JACKY.BOY (17-09-08), Shahryar (16-09-08)
تبریک میــــــگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
:My Nickname®ângê®
Arian.Z (17-09-08)
ليگ برتر
4 مهر 1387
ساعت 20:15 ورزشگاه آزادی تهران
پرسپوليس و پگاه گيلان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با حضور علی کریمی بازیکن تکنیکی تیم
Armin-N (17-09-08), Âli rângêr (18-09-08), M A H R A D (17-09-08), murizaki_2000 (17-09-08)
Administrator
ديكارمو : مي دانم كه در چه تيم بزرگي بازي مي كنم
مهاجم برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس گفت:مي دانم كه در چه تيم بزرگي بازي مي كنم و فقط بايد گل بزنم تا همه از من راضي باشند.
لئوناردو ديكارمو در گفت و گویی عنوان كرد: از حضور در ايران و كار در كنار يك مربي هموطن بسيار خوشحالم اما دوست ندارم تا زماني كه اولين بازي ام را براي پرسپوليس انجام نداده ام صحبت كنم.
وظيفه من گل زدن است و خوب مي دانم كه بايد در پرسپوليس هميشه خوب باشم.
وي ادامه داد: حساسيت هاي موجود را به خوبي درك مي كنم چون پرسپوليس قهرمان ايران است و بايد در ليگ قهرمانان آسيا نيز شركت كند. همين موضوع انگيزه بسيار زيادي به من مي دهد.
ديكارمو خاطر نشان كرد:« پرسپوليس يك تيم حرفه اي است و بعداز چند جلسه تمرين با اين تيم فهميده ام كه بازيكنان بزرگي در اين تيم حضور دارند.
مهاجم برزيلي پرسپوليس در پايان گفت: اين هفته براي پرسپوليس بازي مي كنم و اميدوارم كه در اولين بازي موفق به گلزني شوم.
پرسپولیس نیوز
Arian.Z (19-09-08), Armin-N (17-09-08), Âli rângêr (18-09-08), murizaki_2000 (17-09-08)
کاربر شهرسختافزار
كاملا" بي ربط !!!!! فكر كنم ريوالدو مي خواد از پروين كوچولو امضا بگيره ...... اونم كلاس گذاشته !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Arian.Z (19-09-08), Âli rângêr (18-09-08), M A H R A D (19-09-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks